• Newbie
Bloem Freesia Plower W Saucer 16 Klasična plava

Bloem Freesia Plower W Saucer 16 Klasična plava

Procjena robe:
KM 49.99

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Prigurljivi lonac koji je koristan i za unose i na otvorenom! Ključni proizvod FATERESSOLICACIJATOST je 6 gallonscludesached tanjir tanjire za snimanje viška vodostaja-visine : 107%; porodica fonta : "Arial", sans-serif; : "Times New Roman"; # 111111 "> Predif ULddrainage Holestop Width 17 in (x) širina bazne 11 u (x) visina 15 indistinktivna i sjajna površina za ukrasne elementedrebleablema materijali koji će se sezone nakon sezone po kvalitetnom bojom pigmenti Visina linije : 107%; "Arial", Sans-Serif; MSO-faraest-font-porodica : "Times New Roman"; Boja : # 111111 "> dodatak u vašoj bašti ili kući s tim Šarmantan Bloem Freesia Potplanter. Inspirisan izgledom glinenih sadnica, ali izgrađen od trajnog kapaciteta, koji omogućava godinama funkcionalnosti i pouzdane upotrebe. The Tapered Style Resin sadnica je tvrda, lagana alternativa za sadilice Clay Orceramic. Bloem Freesia Planter W / Tanjur 16 "Classic Blue.

Glavne karakteristike

Izbor kupca

Charlev 6 jelker

KM 1.67

Poboljšajte kvalitetu zraka u vašem domu dok dodajete ukrasni izgled u bilo koju sobu sa ovom sagraču Charlevoix 6 " Izrađen je od čvrstog materijala za ubrizgavanje sa sjajnim finišom

Lonac gumba mladunče

KM 3.00

Chicago Cubs Button Bree Free Dostava na narudžbi preko 35 na ventilatoru fanatike Marka : Spirportture Zvanično licenciran Grafika za ispis ekrana Uvezeno Površina koja se može pratiti.

Upozorenja.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Ne sramite se primiti sve nove prijedloge prije drugih.